Keramikfigurer

Vi tänkte vi kunde lägga in lite bilder från de härliga keramikfigurer vi hittade på MammaMias. Vi tackar Margaretha och Ulf för de varit så otroligt trevliga och tagit emot oss då vi kommit till dem. Med sådana personer och med det engagemanget de har kan det knappast gå fel.

103806 103809103808

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Ett svar till “Keramikfigurer”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/legopase/public_html/backhand.se/wp-content/themes/deliciousmagazine/includes/theme-comments.php:74 Stack trace: #0 /home/legopase/public_html/backhand.se/wp-content/themes/deliciousmagazine/includes/theme-comments.php(31): the_commenter_link() #1 /home/legopase/public_html/backhand.se/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/legopase/public_html/backhand.se/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/legopase/public_html/backhand.se/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/legopase/public_html/backhand.se/wp-includes/class-wp-walker.php(370): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/legopase/public_html/backhand.se/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/leg in /home/legopase/public_html/backhand.se/wp-content/themes/deliciousmagazine/includes/theme-comments.php on line 74